faviIn de afgelopen jaren zijn er vrij veel Nederlanders geweest die interesse hebben getoond in recreatiewoningen. Soms omdat ze gewoon een leuke woning willen als ze een weekendje weg willen, soms als investering en soms als vervanging van de permanente woning.

We hebben gemerkt dat de informatieverstrekking rondom recreatiewoningen soms echter veel te wensen overlaat en veel mensen komen naar ons toe met vragen over de aankoop van een recreatiewoning. We hebben naar aanleiding van al deze vragen besloten dat het een goed idee is om een website te maken die meer inzicht geeft in het kopen en bezitten van een recreatiewoning.

Dobbenberg Rekreatie is een website die mensen wil informeren over de vastgoedmarkt en over het bezit van recreatiewoningen. Je zal op de website informatie aantreffen over het bezit van recreatiewoningen, de wetgeving omtrent recreatiewoning en algemene informatie die huizenbezitters aangaat.

logo

Mocht je na het lezen van de informatie op deze website toch nog met vragen zitten, stuur dan een mailtje naar vragen@dobbenbergrekreatie.nl.