Als je net een nieuw huis hebt gekocht of als je gewoon toe bent aan een nieuwe inrichting, dan kun je uiteraard wel wat leuke inrichttips gebruiken. Wij hebben daarom aan een interieurspecialiste gevraagd of ze ons de laatste trends op het gebied van interieur met ons te delen.

3d-interieur_schets

De eerste trend die overduidelijk is op het gebied van interieur is het feit dat er dit jaar erg veel zachte kleuren worden gebruikt bij de inrichting en daarbij lijkt vooral oranje een kleur die vaak terugkomt. Onbekend is of de kleur minder wordt gebruikt na de slechte prestaties op het EK, maar waarschijnlijk zal de kleur het gehele jaar erg populair blijven.

Een tweede trend die we steeds meer in de huiskamer en slaapkamer zien is het gebruik van allerlei soorten fotoversieringen. Zo zien we steeds meer fotolijsten terug in woonkamers en ook andere vormen van foto’s (zoals foto op canvas en foto op aluminum) worden steeds vaker gebruikt bij de decoratie.

De derde trend en laatste trend die we dit jaar hebben waargenomen is het gebruik van ronde vormen. Rond en organisch is hip en we zien het dus ook veel terug in de inrichting van het huis. Door het gebruik van deze vormen creëer je een uitnodigende inrichting en mensen zullen dus het gevoel hebben dat ze meer dan welkom zijn in je huis.

Iedereen die het interieur opnieuw wilt inrichten kan met behulp van de bovenstaande tips waarschijnlijk prima uit de voeten. We zouden aan al onze lezers willen vragen om de mooiste foto’s van de nieuwe inrichting naar ons op te sturen, zodat we later de mooiste foto’s kunnen toevoegen aan dit artikel.

Tags: